Väninneweekend

I december åkte jag och väninnan på en weekend! Målet var att komma bort från alla måsten och den grå vardagen, så att tiden och ekonomin gjorde att vi inte kom längre än till Ö-vik gjorde inget alls!
Det är inte vart man är i livet som spelar någon roll, utan vem man delar livet med! :-)

Sagt och gjort, lämnade familj, hundar, jobb och annat hemma. Packade bilen och drog iväg. 
Vi hade bestämt att vi bara skulle göra det vi tyckte var kul, så vi hann inte mer än två mil från stan innan vi började kolla efter geocacher! Vi pratade, skrattade, skvalldrade och geocachade hela vägen ner till Ö-vik och jag tänker aldrig berätta hur många timmar det tog! :-)

En av cacherna vi tog, var på en plats där jag och väninnan har fått för oss att "Hagamannen" (Googla på det om ni inte känner till honom) härjat och övernattat och vi var tvungen att gå in i mörka skogen för att hitta cachen. Himmel vad man kan skrämma upp varandra!! :-D
En annan cache såg ut som ett dockskåp, vilken genomarbetad sak!!

När vi kom fram till hotellet, smuttade vi på ett glas Cava innan vi sent omsider stupade i säng!
Nästa dag tog vi sovmorgon och njöt sedan av en ordentligt lång hotellfrukost! Dagen blandades sedan med shopping, geocaching, cafébesök och hela dagen njöt vi av det härliga vädret!
En av fördelarna med geocaching, är att man ofta får något kulturellt på köpet! Den här ovanliga, äggformade stenen och "tidskapseln", det skulle vi aldrig sett om det inte vore för att vi letade en cache!
På kvällen blev det middag på nattklubb och sedan nattvandring! :)
 
En väldigt trevlig helg!! Vi gjorde bara saker som vi hade lust med, tittade aldrig på klockan, sov tills vi vaknade, kostade på oss god mat och dryck och pratade till punkt utan att bli avbrutna!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0