Keso har flyttat hit

Dotterns katt Keso, bodde ju här när han var liten, men när hon sedan fick lägenheten i stan, så flyttade ju han med dit. Vi har varit kattvakt någon enstaka gång, men annars har han blivit en riktig stadskatt!
Keso har trivts bra och ganska snart fick han ju en liten kattkompis när dottern skaffade Kiwi.
Sedan blev det inte bara katt som införskaffades, utan även pojkvän..:D Nu i höstas flyttade dottern in hos pojkvännen och tog katterna med dit. Det var lite besvärligt i början, men allt gick bra.
Men stackars Keso drabbades av urinstenar och blev ordentligt sjuk. I samband med det, så började han också kissa inne och det är ju väldigt vanligt när det handlar om urinstenar.
Keso fick hjälp hos en veterinär, urinstenarna är borta och han äter specialfoder. Men dessvärre slutade han inte att kissa inne..:(
Dottern försökte verkligen allt, bytte kattlådor, kattsand, köpte fler lådor, möblerade om hela lägenheten, rådfrågade veterinärer och andra kunniga, testade att skydda möblerna med spray och annat. Men det blev tyvärr ingen förändring och det kändes som att lösningen till slut skulle vara avlivning..:O
men som ett sista försök, så frågade dottern om inte Keso kunde få flytta hem till oss och vi sa att det kan vara värt ett försök i alla fall.
Den 20 december flyttade han hem och har aldrig kissat någon annanstans än i sin låda! Det verkar som att det fungerar? :D
Keso och Tassa fungerar också bra ihop, så det ser ut som att han blir kvar här <3
När det blir varmare ute, så ska han få börja vara utomhus, när man bor som vi på landet, så tycker jag att katterna ska få vara ute och kanske fånga en råtta eller två.
 

Kommentarer
Postat av: mammakero

Vilken tur att han bara behövde en förflyttning och det fungerar bra för er alla! Djur är speciella...

Svar: Ja verkligen! Det är mysigt att ha Keso här. <3
Agneta Ärlestig

2017-01-15 @ 16:34:43
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Anonym

Skönt att det löste sig för Keso💕

Svar: Ja, skönt för dottern! :)
Agneta Ärlestig

2017-01-20 @ 21:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0