Seniorkoll

Kira har fyllt 10 år, så då bokade jag tid för en grundlig seniorkoll hos veterinären.
Vi gjorde också en grundlig uppföljning av hennes spondylos i ryggen, jag har ju bytt veterinär och det var dags för en ny röntgen. Jag ville också kolla levervärdena eftersom hon ätit rimadyl stående så länge.
Spondylosen har (som jag befarade) förvärrats och medför i sin tur väldigt spända muskler. Nu har jag fått ett namn på en person som har bra erfarenhet av akupunktur och massage av hundar, men det är en bit att åka så jag har inte lyckats boka tid där än.
Ögonen har grumlats och där syns en del åldersförändringar
I övrigt var Kira rätt pigg, tänderna, hjärtat, vikten, levervärdena och blodvärden var UA, men 10 år är ju ingen hög ålder på min ras om hunden får vara frisk.
Kira var så duktig hos veterinären :-)
 

...

 

Decembersolen

Mobilbilder från december, fotat hemma hos min bror i Spöland
 

Ur fas

Jag har kommit ur fas, jag som brukar få upp ett inlägg varje dag?
 

Vinter på Campus

Jag  är i Skellefteå och studerar på heltid en i veckan.
Dagarna fylls av ny information, utbyte av erfarenheter, massvis av lärande och en obeskrivlig mängd av inspiration! Inspiration att förändra och förbättra äldreomsorgen i stort och smått.
Jag kan inte med ord beskriva vad den här utbildningen betyder för mig, både yrkesmässigt och på ett mer personligt plan!!
Jag är så tacksam att jag fått möjligheten och tagit chansen till att genomföra den här utbildningen! (Trots att det innebär stor ekonomisk förlust och frånvaro från familjen)

RSS 2.0