Arbetsmöte

För några dagar sedan, var jag med en kollega på ett långt förmiddagsmöte angående ett förändringsarbete som sker på vår arbetsplats. Vi var i nya fräscha lokaler, trevligt med ljusa fina rum. Efter mötet passade vi på att luncha tillsammans i den intilliggande restaurangen. Det händer minsann inte så ofta att jag är på "arbetslunch" på restaurang. (restaurang Översten, som ligger på Stashusområdet) Trevligt med lite ombyte från sin vanliga arbetsmiljö.
 
 
 

Viktigare än utvecklingssamtal på jobbet!

 

Doftminnen

Jag fick en ny tvål i present av dottern. Den dofter citron och finns att köpa på Lagerhouse.
Varje gång jag tvättar händerna med den, så framkallas starka doftminnen! Jag förflyttas till tidiga tonår, och saker vi gjorde runt den tiden. Jag känner till och med vilka kläder jag hade och vilken väska jag använde då när jag var runt 14-15 år :-)
Däremot vet jag inte vad doften har med mina tidiga tonår att göra, jag kommer inte ihåg vad som luktade citron då? Men det måste i alla fall vara ett doftminne som är ordentligt rotat....:-)
 

Tassa

 
 
 

Första april!

Jomenvisst gick det att lura mig!
Den första april, jag glömmer det nya parkeringskortet hemma, kommer på det men orkar inte vända - det är ju aldrig perkeringsvakter ute i vår by liksom!
Så när arbetsdagen är slut och jag kommer ut till bilen, ser jag den gula lappen! Hinner tänka att det är väl endå höjden av otur!

Några sekunder senare, inser jag att den är förfalskad och jag tvekar inte alls över vem som lurat mig!
Okej, jag får väl erkänna att jag är "en dum sill"!

 

Snapchat face swap

Ha,ha!! Jag bjuder på den här, föreställer jag och dottern...:D
 

Igelkott

Jag och väninnan bestämde oss för att måla tillsammans, fast på var sitt håll. :-)
Vi skrev ut samma bild och målade utan att träffas, sedan jämförde vi bilderna. Verkligen jättekul! Man kan se och tänka på olika sätt och det blir i alla fall lika bra.
Ingen bild är bättre än den andra, det var ingen tävling.
Resultatet? 

 

Kittelfjäll Mars 2016

Så tackar vi Kittelfjäll för den här gången! Det har varit en bra vecka och batterierna är laddade!
Nu packar vi om väskan för att åka till Paris, bara jag och maken - det är efterlängtat!
Sedan blir det ännu en resa till Kittefjäll, men som det töar nu, blir det väl mer leriga promenader än skoteråkning. :-)
 

Kittelfjäll Mars 2016

Sista heldagen uppe i Kittelfjäll. Vädret var fint, helt underbart att få vakna till utsikten över fjällen! Den här dagen åkte vi till en annan sjö för att fiska. Under dagen gjorde jag och maken en egen liten tur för att ta ännu en geocache. Känns bra att ha loggat i en ny kommun i Västerbotten.
Lavskrikan är en orädd fågel som gärna tigger lite runt grillplatsen. Kira gjorde vad hon kunde för att jaga bort dem, men helt utan resultat. Tyvärr fick jag ingen bild på den vackra fågeln som ofta kallas "Köxiken" på västerbottninska.
Kvällarna i stugan bestod alla kvällar av god mat och dryck. Fjällveckan var ju egentligen för att fira min man som fyllt 50, men sista kvällen gjorde vi tårta till svågern som skulle fylla veckan efter.
 

Kittelfjäll Mars 2016

Nästa dag hade vi inte tillräckligt med skotrar, så några åkte skidor och några promenerade en bit, sedan fick skotrarna köra två vändor.
Den här dagen fick vi fisk i alla fall! Jag älskar ju fisk som ni vet, tur för mig att de som fick napp delade med sig när det var dags att äta! :-)
Bilderna ser kanske grå och trista ut, men där på plats upplevde vi inte alls att det var dåligt väder, tvärtom, det kändes som att vädret var helt perfekt!! (Jag var ju dessutom lagomt fjällbrynt efter första soldagen)
 

Kittelfjäll Mars 2016

Dag nr 2 (av de dagar jag var där uppe) var nog den bästa dagen i mitt tycke!
Vi hade hyrt några extra skotrar över dagen, så det blev mindre trångt och alla kunde hänga med.
Lite mulet väder, men det gjorde absolut ingeting!
Vi hittade en fin plats där vi grävde sittplatser runt brasan, fixade stekt palt på muurikkan, kokade kaffe över elden och njöt i fulla muggar. Men bäst av allt var det nog att åka längst upp på Kittelfjället och se utsikten därifrån.
Blev lite besviken när jag tittade på bilderna, för det går liksom inte att återge på bild det man upplevde där uppe.
Men jag är nöjd, Kittelfjällets topp blev veckans höjdpunkt!
 Kittelfjäll Mars 2016

Första dagen vaknade jag till ett underbart väder!! 
Utsikten från stugan var helt fantastisk och där utanför hade vi parkerat några av skotrarna som var med.
De flesta valde att spendera den här dagen i skidbacken, men vi var några som hellre stannade kvar vis stugan för att njuta av solen tillsammans med hundarna.
Jag tog Tassa med mig på en promenad över skoterspåren och passade på att ta en geocache som inte låg allt för långt borta.
Vojmån var lite öppen, men de har ordnat med flera skoterbroar, så det går fint att köra skoter i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kittelfjäll Mars 2016

En vecka i mars åkte vi upp till Kittelfjäll tillsammans med makens släkt. Vi hade bokat två stugor/lägenheter för att få plats allihopa, vi var 15 personer som mest.
Jättefint boende! Utsikten var fantastisk, skoterleden endast några meter bort och vi trivdes väldigt bra!
Jag var inte uppe hela veckan, utan anslöt under påskhelgen.
 

60-årskalas

Närmaste grannen fyllde 60 och hade öppet hus. Jag köpte en blomma och gick upp till dom. Deras fina hästar välkomnade från hagen.
Senare på dagen lyxade jag till med en powernap i kökssoffan. :)
 

Tulpaner

 

Paris!

Om några veckor ska vi till Paris, jag ser väldigt mycket fram emot det!!
Jag vet inte riktigt hur det gick till, men våra resor och ledigheter har på något sätt klumpat ihop sig så här i mars och april...:-)
Först var det en vecka i Kittelfjäll med makens släkt, sedan blir det Paris och direkt på det, ännu en fjällresa fast med min släkt. :-)


(Bilderna är stulna på nätet)

RSS 2.0