Christina Stielli

Helt oväntat vann jag biljetter till en föreläsning med Christina Stielli!
Först var tanken att jag skulle bjuda med mig en väninna som fyllt år, men när hon fick förhinder tog jag med mig en kollega och vän från mitt arbete med palliativ omvårdnad.
Alltså, om ni får chansen att gå och lyssna på henne någon gång - så gör det!! 
Hon är enormt duktig på vad hon gör och det är omöjligt att inte bli berörd och inspirerad av henne!
 
Om boken:
Efter att ha tappat fotfästet i livet fick jag omvärdera allt. Jag bestämde mig för att aldrig må så dåligt igen, att aldrig mer lägga ansvaret för min egen chans att vara glad i någon annans händer eller på yttre omständigheter. Frågan var om jag kunde lära mig att vara glad, nästan oavsett? Kunde jag hitta vägar för att höja min egen nivå av lycka, harmoni, balans och glädje mitt i en vanlig vardag? Den här boken innehåller allt det livsviktiga jag lärde mig när jag förstod hur jag själv kunde ta ansvar för att vara glad! JAG VILL VARA GLAD! är en bok för dig som vill skratta mer, bli av med problem, oro och sådant som irriterar och stör. En bok för dig som vill vara glad alla dagar på året och inte bara 85 dagar, när det är helg och semester. Det här är en bok som är full av tips, övningar och modeller för hur du kan träna på att behålla glädjen samtidigt som du bygger en krockkudde för livets krumbukter. En bok om hur du kan känna dig lyckligare genom att träna hjärnan för att må mycket bättre! Christina Stielli är föreläsare och författare. Hon debuterade skön-litterärt 2010 med succéromanen Jag älskar dig inte som snabbt blev en bästsäljare. 2013 släpptes hennes andra roman Allt för din skull.

Kommentarer
Postat av: mammakero

Jag blir glad för att du påpekar saker för mej. Vet nämligen inte själv vad/hur jag ska gå till väga. Vem ska jag vända mej till? Vanliga vården eller någon specialist?

2015-04-09 @ 07:11:36
URL: http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0