Geocaching, restaurang och bio

En heldag med väninnan!
Först årets första geocache, en liten enkel sak som gav oss en glad överraskning. Den var inte alls som vi hade väntat oss, men det var bara skojigt! Lite kallt var det, vi var inte riktigt så bra klädda upptäckte vi snabbt.
Vi åkte också förbi en cache som vi klurat på ett tag, men vi var tvungna att åka dit och kika för att kunna ha med rätt redskap när vi ska ta den på riktigt sedan. Nu har vi en klar bild av vad som behövs för att lösa den. 
Vi åkte och köpte biljetter till filmen "En man som heter Ove" för att sedan sätta oss på Bishops och äta en middag som varade flera timmar, oj vad vi har mycket att prata om, det tar aldrig slut på samtalsämnen.
Vi hade lite tid att fördriva innan bion, så då passade vi på att strosa runt i Väven och kika på saker där.
Avslutade kvällen med bion, filmen var som väntat mycket bra! 
Men det där med bio kan jag nog tycka är lite överskattat ibland, det är trångt och bökigt med tjocka vinterkläder och det gäller att man får bra platser för att inte få nackspärr. (Det fick vi nu, då det endast fanns platser på främsta raden ledigt)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bosse Lidén

Visst var Ove-filmen bra. Det är inte ofta jag tycker en film är lika bra som boken den är baserad på. Detta var ett stort undantag.
Tiden går alltid fort när man träffar nära vänner.
Kram från en bloggvandrande Bosse

Svar: Rolf Lassgård gör en underbar tolkning av rollfiguren.
Agneta Ärlestig

2016-01-29 @ 08:17:16
URL: http://bosseliden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0