Härnösand-weekend del 1

Förra året var jag och väninnan till Härnösand över en helg. Det var så trevligt att vi bestämde oss för att göra om det i år igen!
Vi åkte ner en fredag och passade på att ta några geocacher på vägen. Vi valde de som låg nära vägen, så det blev lätt att stanna.
Efter ett stopp för kaffe på macken i Ö-vik, blev det en cache i samma stad. Den var enkel på ett sätt, vi såg den på långt håll. Men klurigare är det ju när den placerats så att det blir svårt att förklara varför det går tanter just där. Men det är kul tycker vi.
 
Sedan valde vi en i Nordinggrå, där favoritpoängen var hög. Den blev en utmaning både att hitta och för att det var en man som parkerat sig bara några meter ifrån. Men ni ser, placerad på en anslagstavla bakom ett anslag.
 
Väl framme i Härnösand, så installerade vi oss på hotellrummet och satt och pratade en stund. Passade på att prova en smirnoff ice, vi inte provat tidigare.
Vi bodde på First hotell stadt, samma som förra året. Men blev besvikna på rummet, det var slitet och sunkigt, luktade gammal rök och var mörkt och trist. Nästa gång ska vi bo på nåt annat ställe.
 
 
Så tog vi oss en promenad trots att vädret var riktigt tråkigt. Det blåste kallt och började till slut regna rätt ordentligt. Tur att vi hade regnkläder.
Stannade på Mac Donalds för lite mellanmål och varvade turistpromenaden med geocaching och ett snabbt besök på Dollarstore. När vi var tillräckligt blöta och kalla, gick vi tillbaka på hotellet, bytte om och satte oss på en restaurang för middag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bosse Lidén

Fiffigt gömställe.
Alltid kul med nya traditioner. Förstår att ni väljer ett annat hotell next year.
Min favoritbild blev det gamla loket. Ganska givet, med tanke på att jag är en lokförareson.
Helgkram Bosse

Svar: Ja, loket var fint. Hade gärna tittat mer om det inte regnat så mycket.
Agneta Ärlestig

2017-08-18 @ 17:46:31
URL: http://bosseliden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0