Rödbetor och chevré

Det blir mycket grillmat på sommaren!
Jag gjorde en väldigt god förrätt med rödbetor och chevré. Men vi åt den som tillbehör till köttet och det fungerade utmärkt.
Följde det här receptet, men tog valnötter och vanlig sallad i stället.
  1. Skala och koka rödbetorna i ca 20 min. 
  2. Skiva dem tunt, och lägg på ett fat. Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak.
  3. In i ugnen i ca 3-5 min på 250 grader. När osten smält lite så är det klart, strö över lite pinjenötter och salt och servera med några ruccolablad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0